Declaratia GrECo privind dezvoltarea durabila in conformitate cu Regulamentul (UE) 2019/2088

Urmarim o strategie independenta de sustenabilitate in care luam in considerare, pe cat posibil, efectele negative ale deciziilor de investitii. Procedand astfel, luam in considerare in detaliu evolutiile previzibile in materie de mediu inconjurator, societate si de guvernanta corporativa care ar putea avea efecte negative semnificative asupra valorii investitiei in mod efectiv sau potential. Se acorda o atentie deosebita urmatoarelor aspecte: cumpararea sau inchirierea spatiilor de birouri, achizitionarea de echipamente pentru desfasurarea activitatii, echipamente IT si autovehicule.

In prezent, nu detinem informatii suficient de transparente despre produsele de asigurare pentru a putea evalua in mod adecvat efectele negative ale deciziilor de investitii asupra factorilor de sustenabilitate. Monitorizam in permanenta evolutiile legislative ulterioare, precum si masurile luate de industria asigurarilor si, dupa ce obtinem informatii relevante, vom lua in considerare posibilele efecte negative ale deciziilor de investitii asupra factorilor de sustenabilitate atunci cand acordam consultanta de specialitate clientilor nostri.

Ca parte a politicii noastre de remunerare, analizam continuu remuneratia primita si acordata. Pana in prezent, factorii de sustenabilitate nu au fost luati in considerare, deoarece acest lucru nu era o practica in domeniul nostru de activitate. In cazul in care evolutiile legislative ulterioare vor permite sau vor necesita luarea in considerare a acestor factori, vom examina aplicarea lor cu privire la remunerarea existenta sau viitoare si vom asigura transparenta corespunzatoare.

Status: 10.03.2021