Despre noi

 Abordarea noastra

La momentul infiintarii în 1990, misiunea companiei a fost sa livreze clientilor nostri servicii la cel mai inalt standard, alaturi de produse moderne de asigurari. Am reusit sa atingem acest tel prin atragerea si pastrarea unui colectiv format din specialisti in asigurari, venindu-le in ajutor cu cea mai noua tehnologie alaturi de cele mai moderne produse, si sprijinindu-i sa furnizeze servicii de calitate clienților care au avut nevoie de asigurari in Europa Centrală si de Est, fostele tări sovietice si regiunea Caucazului.

Aceste principii sunt in continuare fundamentale pentru compania noastra. Talentul pe care MAI il poate pune in slujba clientilor nostri este la cel mai inalt standard, reputatia noastra este deja cunoscuta, iar capacitatile noastre de back-office dar si de intermediere a asigurarilor sunt suficient de eficiente incat sa ne permita implementarea unor solutii de asigurare inovative oriunde in lume.

Experienta

Managementul MAI este format din membri cu o vasta experinta in domeniu. Activitatea lor  anterioara include pozitii de top in cadrul unor firme cu nume importante, atat din randul firmelor de brokeraj cat si din randul asiguratorilor, atat la nivel international cat si din Europa Centrala si de Est.

Experienta profesionala anterioara a managementului nu se opreste doar la asigurari, expertiza lor extinzandu-se cu mult in afara domeniului (servicii financiare, energie, transporturi si aparare, etc).

Independenti – servicii mai bune  

In Europa Centrala si de Est activeaza 5 grupuri puternice de brokeraj, dar MAI este singura organizatie cu adevarat independenta fata de influentele investitorilor corporatisti, managementul nostru fiind preocupat mai mult de construirea unor relatii de lunga durata decat pe rezultatele financiare ale urmatorului raport trimestrial, oferind clientilor nostri garantia ca importanta afacerii tale si nevoile tale de asigurare sunt analizate si intelese de un membru al managementului local, care iti sta la dispozitie in tara unde ai nevoie.

Europa Centrala si de Est este o regiune volatila, cu diferente majore de legislatie si mod de operare de la tara la tara, lucru ce poate aduce confuzie printre investitorii de alta nationalitate. Colaborarea cu MAI ofera clientilor posibilitatea de a se relaxa stiind ca brokerul lor va actiona in apararea intereselor clientului. Suntem totodata convinsi ca, pe termen lung, o astfel de abordare va aduce intotdeauna beneficii ambelor parti.

Echipele din birourile noastre locale sunt formate din profesionisti determinati, gata sa ajute la construirea unei relatii de lunga durata bazata pe incredere, fiind gata sa va ofere stabilitatea necesara intr-un mediu in tranzitie, aflat intr-o continua schimbare. Profesionalismul creste valoarea echipei, fapt care ne permite sa oferim intotdeauna un raspuns prompt tuturor clientilor nostri.


Sa cunoastem echipa 

.

Registrul personalului propriu al brokerilor de asigurare reasigurare Citeste mai mult