Programe de tip Affinity

Programe de asigurare de tip Affinity

MAI CEE Insurance Brokers a dezvoltat in diverse regiuni geografice programe cu mai multe grupuri de clienti de tip Affinity, aducand membrilor acestor grupuri beneficii consistente si pachete de asigurari cu costuri reduse.

Ce este un program de asigurare de tip Affinity?

Un program de asigurare de tip Affinity este construit prin utilizarea puterii de achizitie a membrilor unui grup cu interese comune (asociatia profesionala a avocatilor si notarilor publici, clientii unui lant regional sau national de marketuri, clientii unui brand de telefonie mobila, asociatii sportive, etc.), pentru a obtine o schema de asigurare, care de cele mai multe ori este strans legata de interesul lor comun sau de activitatea acestora, care fructifica puterea lor de cumparare si care permite initiatorului de program Affinity sa ofere valoare adaugata si beneficii atat membrilor grupului cat si organizatorului schemei. Nu este absolut necesar sa fie o schema bazata 100% pe asigurari, ci poate include de asemenea beneficii colaterale cum ar fi acordarea de reduceri in retele de magazine sau benzinarii, discounturi oferite de prestatori (instalatori / electricieni / reparatori). Totul depinde de identificarea nevoilor reale ale grupului.

De ce este util un program de tip Affinity? 

Motivele sunt diferite de la un grup la altul. Motivele obisnuite in cazul activitatilor comerciale ar fi sa reduca rata de pierdere a clientilor marind gradul de retentie a acestora, sa creasca suma medie cheltuita de clienti dar sa si atraga noi clienti. Pentru entitati care desfasoara activitati non-comerciale, motivele pot fi cresterea beneficiilor oferite membrilor, fructificand puterea de cumparare a intregului grup pentru a obtine aceleasi beneficii la costuri reduse.

Oferind valoare adaugata propriului produs vandut clientilor, prin combinarea acestuia cu un produs de asigurare, atat entitatile comerciale cat si cele non-comerciale pot implementa cu success scheme de tip Affinity, generand (uneori cu rezultate semnificative): economii membrilor grupului prin faptul ca pot obtine o asigurare la un pret pe care nu l-ar putea obtine prin forte proprii, dar si venituri suplimentare initiatorului schemei, care primeste un comision de intermediere.

Grija fata de membrii grupului 

Programele de tip Affinity propuse de noi, combina toate beneficiile unui produs de asigurare global cu un nivel ridicat de calitate a serviciilor pe care MAI si-a cladit reputatia:
• Cooperam cu asiguratori globali
• Emitem polite locale pentru a respecta cerintele legale din fiecare tara
• Oferim suport dedicat pe daune
• Procesare facila a fluxului financiar
• Gestiune fara “batai de cap”

Implementarea unui program de tip Affinity poate fi o operatiune complexa, dar MAI are experienta, contactele si profesionalismul necesare pentru a va ajuta sa reusiti.