Agentii de subscriere

Crestem prin intermediul Agentiilor de Subscriere 

Agentiile de subscriere sunt agenti de intermediere – persoana juridica, cu o autoritate de subscriere extinsa. In mod normal, acestea pot stabili cotatii, derula procesele de evaluare si subscriere a riscurilor, dar si gestiona, cu mici exceptii, dosarele de dauna in numele asiguratorilor.

Agentiile de subscriere aduc clientilor care doresc o asigurare, solutii confortabile si rapide. Datorita volumului de business pe care agentiile noastre de subscriere il plaseaza cu asiguratorii parteneri, dar si costurilor de administrare reduse, termenii si conditiile oferite clientilor nostri sunt mai competitive decat solutiile pe care acestia le-ar obtine individual.

Infiintarea de agentii de subscriere pentru propriile birouri MAI a durat mai multi ani, timp in care grupul a oferit asistenta pentru infiintarea unor astfel de agentii si altor brokeri, parteneri sau nu.

De la Auto la Cargo 

MAI opereaza in prezent mai multe agentii de subscriere care se bucura de un real success, incluzand Marine Insurance Express (MIE) dedicata vanzarii online de asigurari Cargo pentru orice zona geografica si MAI Casco, destinata distributiei de asigurari auto in Ungaria.