Gestionarea daunelor

Recastigarea increderii clientilor in activitatea de desdaunare

MAI si-a castigat o reputatie solida pentru calitatea serviciilor de gestionare a daunelor, datorita rapiditatii si eficientei cu care si-a servit clientii. Oferim acest serviciu nu numai clientilor nostri existenti, dar entitatilor care nu ne sunt clienti si care au nevoie de un serviciu de daune externalizat sau de o a doua opinie.

Oferim servicii de gestionarea daunelor, unei game largi de clienti, incepand cu solutionarea de dosare de dauna la bunuri de uz casnic, de folosinta indelungata sau nu, continuand cu servicii de gestionarea daunelor auto de tip Carte Verde pentru asiguratori Europeni, si terminand cu servicii de externalizare a activitatii de lichidare daune (altele decat cele deja mentionate), pentru asiguratori internationali care au operatiuni in aceasta regiune.

Solutii de la A la Z

Multe economii din Europa Centrala si de Est sunt inca emergente, iar asta presupune lipsa experientei si capabilitatilor la un nivel asteptat de catre clientii si asiguratorii care activeaza in Europa de vest.

Tocmai de aceea, noi oferim un pachet complet de servicii care poate fi accesat, la cerere, in functie de nevoi:

Evaluarea daunelor
Managementul daunelor
Evidenta on-line a daunelor
Procesarea documentatiei specifice
Lichidarea de daune

Departamentul de managementul daunelor din cadrul MAI CEE este un lider in regiune in acest domeniu, nu doar pentru faptul ca ofera un pachet de servicii atat de complex, dar si datorita calitatii serviciilor oferite. 


View MAI Czech in a larger map