Reasigurari

Reducerea expunerii prin reasigurare

MAI CEE are un parteneriat privilegiat cu MAI Re, divizie care a apartinut in trecut grupului MAI CEE si care in prezent a devenit o entitate independenta detinuta de dl. Hugo Barker.

Gradul diferit de dezvoltare economica si sociala din regiunea Europei Centrale si de Est face ca asiguratorii sa fie nevoiti sa gestioneze un numar mai mare de riscuri de larga complexitate, in special in zona asigurarilor de Pagube Materiale si Raspunderi Civile.

MAI Re se bucura de o relatie excelenta cu reasiguratori de marca si piete de top la nivel mondial, si a avut ocazia sa coopereze cu numerosi asiguratori locali inca de la mijlocul anilor 1990, construind programe de reasigurare pentru portofoliile acestora, in special in domeniul asigurarilor auto si de pagube materiale, furnizand totodata si solutii de plasament facultativ in reasigurare pentru riscurile mari.

Tratat sau plasament facultativ?

MAI Re poate implementa tratate de reasigurare pentru asiguratori locali stabiliti in regiune, cu reasiguratori de top cum ar fi Munich Re, Swiss Re, SCOR sau Hanover Re.

MAI Re este capabila sa plaseze riscuri in reasigurare facultativa si sa colaboreze strans cu piata Londoneza pentru plasarea in facultativ a unor riscuri speciale, cum ar fi:

  • Aviatie
  • Maritime
  • Petrol si Gaze
  • Raspunderi Profesionale/D&O

 

 

View MAI Baltics in Latvia in a larger map