Retea

O singura regiune – acelasi nivel de excelenta

In ultimii 20 de ani, MAI a functionat constant in Europa Centrala si de Est, si este capabil sa ofere companiilor care activeaza in aceasa regiune, un punct de acces centralizat la pietele de asigurari aferente zonei, fie in mod direct fie prin intermediul partenerilor nostri. Niciun alt broker din aceasta regiune nu poate oferi un nivel similar de flexibilitate al retelei.

Reteaua este unul din punctele noastre forte, si a fost construita cu mare atentie, astfel incat sa fim siguri ca clientii nostri, partenerii, dar si asiguratorii se bucura de servicii la cele mai inalte standarde in toata regiunea.

Intreaga noastra echipa este vorbitoare fluenta de limbi straine, avand in fiecare birou pe langa vorbitori de lb. materna si lb. engleza cel putin cate un vorbitor de alte limbi vest-europene.

Toate acestea arata gradul de empatie pe care il manifestam fata de clientii nostri din fiecare tara. Oferim clientilor nostri un set de “ochi si urechi” prezent la fata locului, fiind capabili de o intelegere exacta a nuantelor, oportunitatilor si riscurilor pe care le puteti intampina in fiecare tara din regiune.

Abordare integrata

Reteaua MAI include birouri proprii in 13 tari din Europa Centrala si de Est. Avem de asemenea incheiate parteneriate cu brokeri locali in toata regiunea. Oriunde vei coopera cu MAI, sau cu unul din partenerii nostri afiliati, vei fi beneficiarul unui nivel similar de expertiza si excelenta a serviciilor.

In toata regiunea, MAI va poate oferi o gama larga de servicii, inclusiv unele pe care uneori nici cei mai mari brokeri nu le pot oferi:

  • Consultanta pentru toate clasele de asigurari
  • Emiterea de polite
  • Audit pe asigurari
  • Inspectii de risc
  • Negocieri cu asiguratori locali si internationali
  • Polite fronting
  • Furnizarea documentatiei necesare
  • Gestionarea daunelor
  • Implementarea de programe internationale & polite de tip DIC/DIL, la cerere

 

Toate birourile noastre isi bazeaza activitatea pe principii si standarde ce sunt familiare tuturor companiilor obisnuite cu pietele vestice si care se decid sa experimenteze oportunitatile acestei regiuni atractive, caracterizata prin diversitate.

Talente remarcabile

MAI este o organizatie de top in randul brokerilor din aceasta regiune, oferind clientilor sai un nivel exceptional de talent si abilitati pofesionale.

Managementul nostru, care este in intregime un participant activ in cadrul pietelor si sectoarelor in care activam, detine o parte din actiunile companiei. Acesta poseda o experienta vasta in ceea ce priveste pietele de asigurari importante din Europa.
View MAI Baltics in Latvia in a larger map