Asigurari auto

Asigurarile auto reprezinta aproape 60% din portofoliul de asigurari non-viata la nivel de CEE, dar piata de profil a cunoscut evolutii interesante in ultimii ani.

In timp ce schimbarile legislative si obligativitatea incheierii de asigurari auto impusa de firmele de leasing, au marit cererea de astfel de produse de asigurare, mediul economic, impreuna cu scaderea vanzarilor de autovehicule si diminuarea volumului de marfuri transportate, au dus la cresterea competitiei intre asiguratori.

Prezenta noastra teritoriala extinsa ne permite sa negociem cele mai competitive conditii de asigurare pentru detinatorii de autovehicule, cu cel mai bun raport pret-acoperire.

Flote si dealeri auto

MAI Casco a facut pionierat in vanzarea de asigurari auto, printr-o abordare unica la acea vreme: a integrat costul asigurarii auto in pretul vehiculului oferit de dealer.

Combinand cele doua elemente intr-un singur cost, clientul este sigur ca va conduce in siguranta iar dealerul auto are beneficii atat din valoarea adaugata pe care un astfel de concept o aduce produsului sau, cat si din comisionul de intermediere obtinut prin vanzarea de asigurari.

Aceasta optiune este atractiva in mod special pentru cumparatorii de masini second hand, oferind totodata sprijin firmelor leasing sau altor mecanisme de finantare a achizitiilor de vehicule.