Asigurari Cargo si pentru Activitati de Logistica

 MAI ofera o gama larga de servicii de profil transportatorilor din CEE, incluzand asigurarea mijloacelor de transport dar si a marfurilor pe rute terestre sau fluviale. Suntem totodata primul broker din CEE care a pus la dispozitia clientilor sai o platforma online, de unde casele de expeditie si operatorii de transport pot sa achizitioneze asigurari cargo de tip “door-to-door” aproape instantaneu.
Marine Insurance Express (MIE) este un sistem IT online dedicat asigurarilor cargo, care da posibilitatea caselor de expeditie sau transportatorilor sa obtina confirmarea acoperirii Cargo si sa listeze Certificatul de Asigurare aferent, de la propria imprimanta, in cateva minute, fara sa fie nevoiti sa astepte pana le sunt expediate documentele. Produsul a fost astfel conceput incat sa dea posibilitatea caselor de expeditie mici si medii sa poata concura cu cei mai mari competitori ai lor, in ceea ce priveste serviciile oferite clientilor, oferindu-le parghia prin care pot sa creasca nivelul de satisfactie al clientilor dar si oportunitatea realizarii unor castiguri suplimentare sub forma de comision.

In acelasi timp, MIE poate fi utilizat de alti brokeri sau asiguratori ca instrument de emitere si administrare a produsului de asigurare cargo, dandu-le posibilitatea de a oferi clientilor lor servicii sofisticate de asigurare on-line, dar si oportunitatea de a dezvolta un portofoliu profitabil pe aceasta clasa de asigurari.

Cotatii flexibile

Sistemul contine un set de cotatii prestabilite care sunt calculate online aproape imediat si care includ reduceri substantiale fata de tarifele standard de pe piata, precum si conditii de asigurare foarte cuprinzatoare.

Desi riscul este subscris in EU, acoperirea este valabila in toata lumea. MIE poate fi folosit pentru asigurarea oricarui tip de marfuri, transportat cu orice mijloc de transport, pentru expeditii avand punctul de plecare sau de destinatie oriunde in lume.

Suplimentar fata de sistemul de baza, putem crea module adaptate nevoilor fiecarui broker sau intermediar in transporturi, astfel incat platforma IT sa contina sigla proprie. Produsul poate fi adaptat chiar si unor nevoi extrem de specifice ale unui client.

Limbaj multiplu

In stadiul actual, pe site-ul Marine Insurance Express puteti avea acces la pagini in urmatoarele limbi:

  • Engleza
  • Maghiara
  • Poloneza
  • Slovaka
  • Ceha
  • Letona

In prezent se lucreaza la o traducere in lb. chineza dar poate fi tradus relativ usor si in alte limbi.