Energie Regenerabila

Schimbare de directie catre sursele de energie regenerabila

Tranzitia masiva de la modalitatea clasica de producere a energiei, la unitati energetice ce functioneaza cu surse de energie regenerabila, realizate cu ajutorul programelor de finantare UE, este cauza care a generat o cerere crescuta de programe de asigurare a noilor investitii, bine gandite si adaptate acestui domeniu extrem de specializat.

MAI are experienta indelungata in construirea de programe de asigurare pentru acest domeniu, in mai multe tari din Europa Centrala si de Est. Structura si acoperirile acestor programe trebuie stabilite cu grija, astfel incat sa indeplineasca pe de o parte conditiile impuse de UE pentru obtinerea finantarii, dar sa satisfaca in acelasi timp si nevoile asiguratilor, ale investitorilor si actionarilor.

Cunostinte la nivel local – Expertiza la nivel global

Pe langa abilitatea de a determina asiguratorii locali sa ofere termeni competitivi, si posibilitatea de a acorda asistenta in derularea si lichidarea dosarelor de dauna, MAI ofera totodata clientilor sai din sectorul energiei regenerabile cateva beneficii suplimentare cum ar fi:

  • Experienta semnificativa in domeniu
  • Multitudine de contacte in randul investitorilor
  • O buna cunoastere a nevoilor locale specifice
  • “Un punct de sprijin” pe care se poate baza afacerea dvs.